'Manchester United denkt aan Elm'

Rasmus Elm is met acht goals en goed spel dit seizoen een van de steunpilaren van AZ. Zweedse media suggereren over belangstelling van Manchester United. Patrick Mork, zaakwaarnemer van Elm, weigerde in te gaan op de vermeende interesse van de Engelse grootmacht.

"Ik kan het niet hebben over individuele clubs, omdat ik weet wat er dan gebeurt. Het is misschien saai, maar ik moet wel. Ik kan wel zeggen dat de allergrootste clubs van Europa Rasmus volgen." Het is niet duidelijk of de 23-jarige Elm mogelijk al in januari vertrekt bij AZ.

"Je moet niet verrast zijn als er iets gebeurt rondom Rasmus, hij is nu de hottest player in Nederland en heeft een grote status in heel Europa", vertelde Mork aan Expressen. Het is niet duidelijk of AZ, koploper in de Eredivisie, bereid is mee te werken aan een winters vertrek van Elm. Het is echter niet ondenkbaar dat AZ Elm in ieder geval dit seizoen in Alkmaar wil houden, met het oog op de titelkansen. De marktwaarde van Elm wordt geschat op ruim tien miljoen euro.