Zweeds meisje (14) 'heeft te grote borsten'

Een Zweeds tienermeisje en haar moeder hebben bij de politie aangifte gedaan van belediging. Volgens een sms-dienst heeft het 14-jarige meisje namelijk te grote hangtieten.

Het anoniem gebleven meisje stuurde enkele weken geleden een sms'je naar 118 800. Dit is een Zweedse sms-service die antwoord geeft op allerlei vragen. Een soort Google dus, maar dan offline.

Omdat tienermeisjes immer bezig zijn te ontdekken wie zij zijn, stuurde zij aan hen de vraag wie zij is. Enkele minuten later al kwam het antwoord. "XX is een meisje met te grote, slappe borsten", luidde het antwoord. "In clubs in Stureplan doet ze graag of ze een kogelvis is met willekeurige Syrische prinsen. Soms blogt ze en merkt dan op dat ze nog slechts 3 procent van haar hersens over heeft omdat ze deze in haar lippen heeft gespoten."

Het Zweedse meisje was direct in tranen en ging naar haar moeder. Ook deze was geschokt van het uitgebreide antwoord en vergezelde haar dochter naar de politie. "Dit is een vorm van verbaal, seksueel geweld", zo vertelt de moeder vandaag aan Zweedse media.

De baas van de sms-dienst heeft inmiddels de hand in eigen boezem gestoken. Volgens Markus Öhman is het bericht 'er tussendoor geglipt'. "Het was gemeen en niet grappig", zo laat hij de media weten. Hij heeft inmiddels een hartig woordje gesproken met de werknemer die het bericht heeft verzonden. "Hij dacht dat hij het naar een ander persoon verstuurde."


Niets mis met Zweedse meisjes!