Meisje van 4 krijgt nepborsten

Het is al jaren een zeer populair fenomeen in de VS: meisjes in de kleuterleeftijd die worden uitgedost als een fotomodel. Sommige ouders gaan over lijken om hun dochter in de schijnwerpers te krijgen. Het nieuwste geval is een meisje van slechts vier jaar oud die voor de catwalk nepborsten en -billen krijgt aangemeten.

Maddy Jackson is koud uit de luiers maar wil zich veel ouder voordoen dan zij is. Haar grootste idool is Dolly Parton. Om voor de tv-show 'Toddlers and Tiaras' als twee druppels water te lijken op haar idool, heeft men haar haar in de waterstofperoxide gestopt.

Kreeg een kind bij Hennie Huisman slechts een pruik en wat kleren aangemeten om op hun idool te lijken, in Amerika gaat men nog veel verder. Aangezien de countryzangeres bekend staat om haar enorme voorgevel, moet ook Maddy eraan geloven. Met behulp van siliconen is het meisje een mooie C-cup aangemeten. Verder krijgt ze voor de show ook nog wat vulling in haar broekje en klaar is de natte droom van Robert Mikelsons.

Moeder Lindsay legt alle kritiek over het hoerige uiterlijk van haar dochter naast zich neer. "Voor sommige mensen gaat dit te ver", vertelt ze. "Voor ons is dit volkomen normaal. Wanneer zij de nepborsten en -kont draagt, is dat slechts een extra bonus."


Een stukje uit 'Toddlers and Tiaras', met Maddy in de hoofdrol