Vriend blijkt lesbo met houten penis

Nicole Lindsay uit Glasgow voelt zich flink genaaid. Jarenlang had de jonge Schotse een relatie met Lee. Lee blijkt uiteindelijk een lesbische vrouw te zijn, die tijdens de seks een houten toiletrolhouder gebruikte om Nicole mee te penetreren.

Nicole leerde de vrouw, Samantha Brooks, in 2001 kennen. Omdat ze nog maar 14 jaar oud was, bloedde de relatie dood. Vijf jaar later was Nicole een alleenstaande moeder met een kind van anderhalf jaar. Het stel begon toen aan een LAT-relatie. In 2007 belandde Samantha echter wegens seks met een 14-jarig meisje in de gevangenis.

Na anderhalf jaar kwam Samantha weer vrij en nam ze weer contact op met Nicole. De liefde tussen de twee vrouwen bloeide weer op. Nicole had inmiddels twee kinderen, maar viel nog altijd als een blok voor de zedendelinquent. Er werd zelfs een huwelijksdatum gepland ergens in maart vorig jaar.  

Nicole dacht nog altijd dat ze een relatie met een man had genaamd Lee. Zo had Brooks haar borsten ingezwachteld met als reden dat deze onder de littekens zat, toegebracht door een ex. Tijdens de seks penetreerde zij Nicole met een houten wc-rolhouder, die ze voor dit doel had aangepast.

Nicole bleef in haar vriend geloven, maar haar familie werd achterdochtig. Lee had namelijk geen baardhaar en ook geen adamsappel. "Ik geloofde niet dat Lee een vrouw was", vertelt Nicole aan Britse media. "We hadden jarenlang continu seks. Maar ik wist dat hij iets te verbergen had."

Pas vorige maand werd de waarheid Nicole hard duidelijk. Haar 'vriend' werd door de politie in de boeien geslagen, die de moeder vertelde hoe de vork in de steel zat. De politie had echter geen poot om op te staan en Samantha werd vrijgelaten. Nicole heeft besloten met haar verhaal naar buiten te komen om anderen te waarschuwen voor de gladde praatjes van haar vrouwelijke ex-vriend.