Lingeriebabe vingert zichzelf in HD

Op internet is sinds kort een behoorlijk pikant filmpje te zien met niemand minder dan Rhian Marie Sudgen. Het Britse fotomodel is slechts gekleed in sexy lingerie, waarna ze uiteindelijk een hand in haar slipje steekt.

Het filmpje staat sinds twee weken op YouTube en is een ware internethit. Ruim een miljoen mensen hebben al gezien hoe de blonde stoot geil in de microfoon de volgende woorden fluistert: "Wil jij zien hoe ik mezelf betast?"

Hierna steekt Sudgen inderdaad haar hand in haar slipje. FOK!kers die nu al met de broek op de enkels zitten, moeten we toch enigszins teleurstellen. Het lingeriemodel haalt namelijk een stel harige kloten uit haar slipje.

Het filmpje is dan ook niet zomaar een erotisch filmpje, het is namelijk gemaakt in opdracht van de site www.malecancer.org. De sexy blondine is ingehuurd om mannen bewust te maken van het feit vaker hun ballen te beroeren. Indien mannen een verandering opmerken, moeten zij zich dan ook direct bij de huisarts melden. Hopelijk kan teelbalkanker zo in een vroeg stadium worden opgespoord.


Het bewuste filmpje (NSFW, uiteraard)