Gratis naar de film Warrior?

In samenwerking met Entertainment One Benelux nodigt FOK! je van harte uit deel te nemen aan deze prijsvraag, waarmee je kans maakt aanwezig te kunnen zijn bij allereerste vertoning en evenement van de nieuwe bioscoopfilm‘WARRIOR’. 

Op vrijdagmiddag 30 september om 16.00 uur zal deze film in aanwezigheid van prominente MMA (Mixed Martial Arts) sporters (o.a. Ernesto Hoost), pers en genodigden in Pathé Arena worden vertoond. En jij kunt daarbij zijn!

Warrior neemt ons mee in de wereld van Mixed Martial Arts. Twee broers, ex-marinier Tommy (Tom Hardy) en voormalig MMA-vechter Brendan (Joel Edgerton), hebben al jaren geen contact meer met elkaar en hun vader (Nick Nolte). Dat verandert wanneer beide broers besluiten mee te doen aan het grootste MMA toernooi in de geschiedenis. Met ieder hun eigen drijfveren spelen ze het gevecht van hun leven. Daar worden zij met elkaar geconfronteerd en volgt een bloedstollend gevecht. Hoever gaan ze om te winnen?

De recensies vanuit de US zijn in ieder geval lovend:
Five reasons Warrior is your next must-see movie
A Tale of Jacob, Esau and Muscles

MMA MULTIMEDIA SCREENING EVENT 
Datum: 30 september
Inloop: 15.30 uur
Start film: 16.00 uur 

Vanaf 6 oktober in de bioscoop!
www.warriormovie.nl 

WIL (EN KAN!) JIJ BIJ DIT BIJZONDERE EVENT AANWEZIG ZIJN?
Speciaal voor FOK! zijn er 10x2 gastenlijstplaatsen gereserveerd. Dus als je een van de 10 winnaars bent mag je uiteraard iemand meenemen! Zorg dat je wel daadwerkelijk naar het event kunt gaan als je meedoet aan deze prijsvraag en dat je je PM en mail in de gaten houdt de komende dagen, zodat we je kunnen benaderen als je een van de winnaars bent. 

Geef om kans te maken op de gastenlijstplaatsen antwoord op de volgende vraag:

Waar kennen we Joel Edgerton en Tom Hardy respectievelijk van?
- Lord of the Rings en Harry Potter
- Star Wars en Star Trek
- The Expendables en Crank: High Voltage

Het antwoord voer je via deze link in en van 18 t/m 22 september zullen er dagelijks twee winnaars bekend gemaakt worden! Meedoen kan t/m 22 september. Succes!

In het topic in Film, Tv & Radio kun je elke dag kijken of jij bij één van de winnaars hoort.