Jochie (14) paalt papa's vriendin

Een 14-jarig jochie uit Oakmont, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, mag zichzelf gerust een baas noemen. Het kereltje heeft namelijk een passionele nacht beleefd met de 34-jarige vriendin van zijn vader.

De vader van de jonge knaap was in april een nachtje weg voor zaken, waardoor de jongen alleen achterbleef bij Nattale Turner. Het tweetal besloot een potje te gaan kaarten en wat alcohol weg te drinken. Hoewel het ventje geen wodka lust, besloot hij geen spelbreker te zijn en stevig door te drinken.

Uiteindelijk begon Tuner met haar stiefzoon te zoenen en hem te strelen. Hierna verkende de puber met zijn eenogige slang alle plaatsen die zijn vader zo goed kende. Na de seks werd het kereltje moe en ging naar bed.

De volgende ochtend kwam de vrouw bij haar stiefzoon om het stiekeme avontuurtje te bespreken. Hij zwoer haar dat ze niets verkeerds had gedaan. Desondanks lekte het verhaal toch uit, want gisteren is Turner opgepakt. Zij wordt aangeklaagd voor tal van vergrijpen, waaronder verkrachting, kindermisbruik en het verstrekken van alcohol aan minderjarigen.