Jonge lerares heeft seks met scholiere

In Melbourne wordt een lerares, jonger dan 35 jaar, aangeklaagd wegens seks met een scholiere. De Australische, waarvan de naam niet openbaar mag worden gemaakt, heeft tientallen malen de liefde bedreven met het meisje.

De geile juf op een vooraanstaande meisjesschool moest gisteren voorkomen bij de rechtbank. De lerares, slechts aangeduid met de letters 'STC', werd direct ontslagen toen de 'bijzondere' relatie boven water kwam.

De gewezen docente bleek een lesbische verhouding te hebben gehad met het tienermeisje. Zij wordt ervan beschuldigd met het meisje te hebben geknuffeld, gezoend en zelfs gedoucht. Er vond zelfs penetratie plaats tussen de wellustige dames. In totaal lopen er maar liefst 68 seksgerelateerde aanklachten tegen de lerares.

Ondanks protesten van haar advocaten, heeft de rechtbank besloten de gerechtelijke stukken vrij te geven. Hoewel de namen van de school en de betrokkenen geheim moeten blijven, hebben de ouders het recht om er zeker van te zijn dat mensen die belast zijn met een zorgplicht hun taak goed uitvoeren. De lesbische juf zal op 15 september opnieuw voor de rechter moeten verschijnen.