Mysterieuze minnares blijkt kerel

Stel het je eens voor: je gaat met een vrouw mee naar een hotelkamer. Je wordt geblinddoekt, terwijl zij allerlei geile dingen uitspookt met jouw blanke sabel. Pas als de blinddoek afgaat, blijkt de mysterieuze knarbatster een boomlange vent te zijn. Het overkwam een 19-jarige jongen uit Nieuw-Zeeland.

De anoniem gebleven jongeman had op 17 mei van dit jaar afgesproken met een voor hem volslagen onbekende vrouw, luisterend naar de naam Sam. De niet benijdenswaardige man had Sam leren kennen via Facebook. Tijdens de ontmoeting in een hotel in Wellington werd afgesproken dat de knaap een blinddoek zou dragen, opdat hij niet zou kunnen zien wat Sam met hem zou doen.

De arme knul had de avond van zijn leven. Na de seks wilde de mysterieuze  dame afdruipen. De jonge knul deed echter net op tijd zijn blinddoek af, en zag een man van meer dan 1.82 meter de hotelkamer verlaten.

Het slachtoffer liep hierop direct door naar de politie. Deze wist op 7 juni in hetzelfde hotel ene Dean Alexander Stebbing op heterdaad te betrappen. Hierna begon er een langslepend proces tegen de lange dertiger. Stebbing kan echter niet meer worden vervolgd. Hij heeft namelijk deze week het loodje gelegd na een hartaanval.