Piloot krijgt blowjob aan knuppel

Cathay Pacific is een onderzoek gestart naar de praktijken op een onlangs afgelegde vlucht. Een piloot van de Hongkongse luchtvaartmaatschappij zou namelijk oraal zijn verwend door een stewardess. No big deal natuurlijk, maar niet zo'n veilig idee voor de honderden passagiers.

In Chinese media doken afgelopen week korrelige foto's op van een stewardess in een rood pakje van de bewuste vliegmaatschappij. Zij zou een andere knuppel van de piloot dan de stuurknuppel met haar mond bespelen. "We hebben een onderzoek in gang gezet omdat er aanwijzingen zijn dat de vrouw op de foto's deel zou kunnen uitmaken van ons vliegend personeel", zo laat een woordvoerster van Cathay Pacific in een reactie weten.

"Meer informatie kunnen we nog niet geven. Er is echter geen bewijs dat de pijpbeurt plaatsvond tijdens een vlucht." Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij wil in Chinese media ook al niet veel kwijt. "Een van de foto's lijkt te zijn geschoten in de cockpit. Het is echter niet duidelijk of deze is gemaakt terwijl het vliegtuig in de lucht was."

De foto's gingen snel over het Hongkongse internet. Naar verluidt zouden de piloot en de stewardess een stelletje zijn.

Benieuwd naar de foto's? Deze zijn hier te zien