Pastoor: "Er zit veel muziek in N.E.C."

Trainer Alex Pastoor vindt dat N.E.C. Nijmegen veel potentie heeft om leuk voetbal in de Eredivisie te kunnen spelen. De nieuwe trainer zag hoe de club uit Nijmegen gisteren met 0-1 van FC Eindhoven won, dankzij een doelpunt van Melvin Platje, die eveneens nieuw bij de club is.

Een overtuigende overwinning was het echter niet, maar Pastoor zag positieve punten. Met name in de openingsfase zag hij mooie dingen. "Met name de eerste 25 minuten kon je zien waar deze ploeg toe in staat is", zegt hij in gesprek met Omroep Brabant. "Daarna was het voetballend heel matig en heel slordig. Na rust was het niet heel goed, maar gedegen. Het was misschien goed als we er een of twee tegen hadden gekregen, van zout in de wond word je veel alerter."

De trainer blijft positief over  N.E.C en kijkt uit naar komend seizoen. "Er zit veel muziek in  N.E.C", zegt Pastoor. "We hebben de potentie om leuk en effectief voetbal te spelen in de Eredivisie." Hij gaf eerder aan dat hij met de Nijmeegse club mooi en aanvallend voetbal wil spelen.