Releasedatum Texas Chainsaw Massacre 3D bekend

Texas Chainsaw Massacre 3D heeft een officiële releasedatum gekregen. Op 5 oktober 2012 zal de kettingzagende serie moordenaar Leatherface weer in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. 

De nieuwe bewerking, van Tobe Hooper's baanbrekende horror klassieker uit 1974, zal worden geregisseerd door John Luessenhop (Takers) en wordt geschoten in 3D.

"Ik ben verheugd dat we deze icoon uit de horrorgeschiedenis, in een eigentijds jasje, aan een nieuwe generatie van horrorfans mogen presenteren," zegt producer Carl Mazzocone. "Zowel John Luessenhop als ikzelf hebben de intentie een film af te leveren die er uit ziet als een hoofdstuk uit Tobe Hooper's meesterwerk uit 1973. Ons doel is om de film net zo angstaanjagend te maken als het origineel, maar dan in 3D."

Ook een andere klassieker zal in oktober 2012 het levenslicht zien. Drie weken nadat Leatherface de kettingzaag weer laat ronken in de filmzalen zal ook Halloween 3D zijn première krijgen. 

Er zijn nog geen details vrijgegeven over het plot van Texas Chainsaw Massacre 3D. We durven er echter om te wedden dat het in deze film weer draait om een groepje jongeren, dat door Leatherface en zijn gestoorde familie voor het diner aan de haak worden geslagen.