Nudiste deelt naaktfoto's uit bij school

In het Australische Manly Vale woont ene Anya Petrovic. Deze overtuigd nudiste ligt altijd naakt in de tuin. Deze grenst echter aan een school. Om de kindertjes alvast aan het idee te laten wennen, heeft de vrouw naaktfoto's uitgedeeld bij school.

Petrovic, die naast nudiste ook gebedsgenezeres is, woont al 14 jaar naast een school. Al die tijd konden zij en haar man met dank aan een rij bomen naakt in de tuin rondlopen. De school heeft nu echter besloten deze natuurlijke schutting om te zagen.

Met het verdwijnen van deze bomen, kunnen tere kinderzieltjes worden verpest door het aanschouwen van een naakte gilf. Om de kids alvast aan het idee te laten wennen, besloot ze in vol ornaat te poseren en deze foto's uit te delen bij de ingang van de school. Hoewel de brievenbus van de vrouw is gecensureerd, zijn vele moeders en leerkrachten woedend op Petrovic.

"Zo'n actie is gewoon belachelijk", klaagt een woedende moeder. "Beneden was een klein deel weggegomd, maar vanboven was alles zichtbaar. Mijn kinderen wilden meteen weten wat dat moest voorstellen. Ik heb het gewoon weggegooid." Vaders hebben gek genoeg niet geklaagd over de actie.


Een filmpje met de naaktlopende Jomanda-kloon