Mulder voorspelt landstitel voor Twente

Voetbalanalist Youri Mulder voorspelt morgen een gelijkspel tussen Ajax en Twente. Mocht dit het geval zijn, dan prolongeert Twente het landskampioenschap. Mulder maakt vanaf volgend seizoen deel uit van de technisch staf van FC Twente,

"Het wordt een zware wedstrijd voor beide ploegen, met in de laatste vijf minuten de ontknoping. Daarin zal FC Twente de gelijkmaker scoren en dankzij een 1-1 gelijkspel kampioen worden, maar het zal niet gemakkelijk gaan. Ik hoor letterlijk iedereen om me heen zeggen dat FC Twente wel even die titel komt opeisen in Amsterdam", aldus Mulder tegenover Algemeen Dagblad.

"Dat heeft alles te maken met de gewonnen bekerfinale. Maar in die verwachting zit nu juist het gevaar opgesloten. Ik heb Twente dit seizoen niet één keer slap zien beginnen, hooguit die ene keer tegen Villarreal-uit. Maar nu zou het op dat vlak ook zomaar mis kunnen gaan, omdat met die beker op zak net een half procent minder scherp aan de wedstrijd kan beginnen. Zo'n kleinigheid kan net het verschil maken."