Leerdam vraagteken voor duel met Willem II

Voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Willem II heeft Feyenoord-trainer Mario Been nog een paar vraagtekens in zijn selectie. Vooral het meespelen van middenvelder annex verdediger Kelvin Leerdam is twijfelachtig.

Gisteren verliet de jeugdinternational het trainingsveld met een blessure aan zijn knie. Om die reden liet hij de training van vandaag aan zich voorbij gaan. "Hij had vandaag nog behoorlijk wat last, maar we gaan kijken of hij zaterdag tijdens de afsluitende training weer in kan stromen", aldus Been op de clubwebsite van Feyenoord.

Been trainde vandaag met een beperkte groep. Naast Leerdam ontbraken ook Jerson Cabral, Gill Swerts en Ron Vlaar. Laatstgenoemde kan zondag wel gewoon in actie komen. "Zijn benen voelden zwaar aan, waardoor we hebben besloten hem binnen te houden. Maar Ron is er zondag gewoon bij", meldde Been.

Feyenoord beschikt over een waslijst aan blessures. Zondag kunnen naast de geschorste Swerts de geblesseerden Jon Dahl Tomasson, Dani Fernández, Bart Schenkeveld, Sekou Cissé, Ruben Schaken en Luigi Bruins niet in actie komen.