Het testament van Sherlock Holmes

Sherlock Holmes komt voor het eerst naar de huidige generatie consoles in de nieuwe game: The New Adventures of Sherlock Holmes: The Testament of Sherlock. De game zal uitkomen op de Xbox 360 en de PlayStation 3. PC-gebruikers zullen niet overgeslagen worden en kunnen ook meegenieten.

Het avontuur zal zich in en rondom Londen van 1898 afspelen waar Holmes beschuldigd wordt van fraude en overspel. Holmes heeft moeite met de zaak op te lossen en zijn companen verliezen langzaam het vertrouwen in de speurder. Kan Holmes zijn onschuld bewijzen en hoe ver zal hij daarvoor gaan?

De game zal volledig aangepast worden aan het gebruik van een controller en met de nieuwe engine zullen de beelden gedetailleerd zijn wat nodig is voor je onderzoeken. Deze onderzoeken zullen volledig open zijn, je zal zelf moeten beslissen welke aanwijzingen je wil volgen en hoe je mensen vragen stelt.

De game zal in het najaar uitkomen voor de PS3, Xbox 360 en de PC. De ontwikkelaar is Frogwares en de uitgever is Focus Home Interactive. Bekijk hieronder de eerste drie screenshots van het spel.

SHSHSH