[NFL] Fysio van Jets laat speler struikelen

Een opmerkelijk moment gisteravond in de wedstrijd tussen de New York Jets en de Miami Dolphins. Tijdens een punt return van de Jets struikelde een speler van de Dolphins over de uitgestoken knie van een fysio van de Jets. Het voorval werd door de camera's duidelijk opgevangen.

Sal Alosi, de boosdoener, stond aan de zijlijn te kijken naar de wedstrijd tussen de Jets en de Dolphins. Toen een van de Miami-spelers, Nolan Carroll, langs hem liep, stak Alosi zijn knie uit en liet hij de speler struikelen, die hij daarbij tevens blesseerde. Het incident werd niet gezien door de scheidsrechters, maar verwacht wordt dat de NFL, en waarschijnlijk ook Jets-organisatie, actie zal ondernemen.

De Dolphins waren na de wedstrijd furieus op Alosi. De fysio heeft op zijn beurt zijn excuses aangeboden aan Carroll en de Miami Dolphins. Hij liet in een korte persconferentie weten zich te schamen en hij zal elke straf die hem wordt opgelegd accepteren.

Hier is de link naar een filmpje van het moment: http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81cd974e/Dolphin-gets-tripped-on-Jets-sideline?module=HP_video