Concert Justin Bieber in drie kwartier uitverkocht

Het optreden dat Justin Bieber eind maart in Ahoy gaat geven is alweer uitverkocht. Het is nog niet bekend of er extra concerten worden ingepland.

De voorverkoop van het concert begon zaterdagochtend om 09.00 uur, drie kwartier later waren de kaartjes uitverkocht. Ook voor het optreden dat Bieber in Antwerpen gaat verzorgen, vlogen de kaarten vrijdagavond de deur uit. In België is daarom een wachtlijst geopend voor eventueel extra beschikbare kaarten of extra optredens. Het populaire tienersterretje komt komend voorjaar voor het eerst naar Nederland.

De 16-jarige Canadees werd onlangs de grote winnaar bij de uitreiking van de American Music Awards. Bieber verzilverde al zijn nominaties en won de prijzen voor Favoriete Artiest, Favoriet Pop/Rock Album, Favoriete Pop/Rock Zanger en Beste Nieuwkomer. Daarmee liet hij artiesten als Eminem en Usher achter zich. Het tieneridool is al meer dan een miljard keer bekeken op videowebsite YouTube. Volgend jaar lente verschijnt er een 3D-bioscoopfilm over het leven van Justin Bieber.

Het optreden in Nederland vindt plaats op 27 maart in de Ahoy in Rotterdam.

Concert Justin Bieber in Ahoy (foto: Novum)