Nederlandse rappers maken mixtape voor Call of Duty

Het Nederlandse hiphoplabel Top Notch brengt in samenwerking met DJ Turne een mixtape uit die in het teken staat van de nieuwe game Call of Duty: Black Ops. De cd bevat een mix met nummers van Nederlandse rappers als Sticks, Kempi, The Opposites, Lange Frans, De Jeugd van Tegenwoordig en Dio.

Maandag worden tweeduizend exemplaren van de mixtape gratis weggegeven aan bezoekers van het Call of Duty-evenement in Amsterdam. In verschillende steden in Europa vinden soortgelijke evenementen plaats, waarbij fans van de gameserie het in de nieuwe game tegen elkaar op kunnen nemen.

De serie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste schietspellen ooit. Call of Duty: Modern Warfare 2 leverde vorig jaar op de eerste verkoopdag omgerekend meer dan 220 miljoen euro op. Het volgende week te verschijnen Call of Duty: Black Ops is op de Nederlandse webshop Bol.com vaker besteld dan de succesvolle game Call of Duty: Modern Warfare 2. Call of Duty: Black Ops verschijnt dinsdag voor diverse spelcomputers en de pc.


Submitter:  Bron: Novum