Woods: "Heb in de spiegel gekeken"

Tiger Woods heeft dankzij een roerige tijd in zijn privéleven veel over zichzelf geleerd. De Amerikaan zei tijdens een telefonische persconferentie voor de Chevron World Challenge dat hij op de weg terug is en dat de topprestaties op de golfbaan weer snel zullen volgen.

Vorig jaar kwam naar buiten dat Woods vele buitenechtelijke affaires had, waardoor hij voor zijn vrouw Elin diep door het stof moest. Ondanks dat ze aan de relatie gewerkt hebben zijn ze nu toch gescheiden. "Er komt nu weer wat rust. Iedereen raakt gewend aan de nieuwe situatie. Ook met de kinderen gaat het goed."

"Ik heb lang en heel streng naar mezelf in de spiegel gekeken. Het beviel me niet echt wat ik zag. Maar ik heb veel geleerd over mezelf en heb geleerd hoe het fout is gegaan en waarom. Het was niet fijn, maar ik ben er wel sterker uitgekomen," zei Woods die denkt dat het op de golfbaan ook weer goed komt. "Het gaat steeds beter. De manier hoe ik heb gespeeld bij de Ryder Cup. Het goede gevoel zit er aan te komen."