Nieuwste clip Miley Cyrus te sexy voor VS

De nieuwste videoclip van Miley Cyrus heeft in de VS de woede gewekt van talloze verontruste ouders. Een machtige organisatie van Amerikaanse ouders heeft de clip van 'Who Owns My Heart' bestempeld als vulgair.

In de gewaagde clip toont het tienermeisje, dat volgende maand achttien wordt, haar sensualiteit. In het fimpje ontwaakt ze geblinddoekt, en kronkelt ze in ondergoed over haar bed. Hierna gaat ze naar een geil dansfestijn waar ze tegen verschillende danspartners oprijdt.

"Het is jammer dat ze wilde meewerken aan een dergelijke, seksistische video als deze", huilt Tim Winter, voorzitter van de Parents Television Council. "Het geeft een signaal af naar haar fans dat haaks staat op alles wat ze tot nu toe heeft gedaan. Miley heeft haar roem en fortuin volledig over de rug van jonge meisjes vergaard en het bedroeft ons dat ze zich zo snel van haar fans afwendt."

Miley lag eerder dit jaar al onder vuur toen ze een lesbische kus simuleerde met een achtergronddanseres. Na de commotie die hierop volgde, uitte ze zich via haar site. Hierin gaf ze aan dat mensen moesten doorgaan met hun leven aangezien er wel belangrijkere dingen in het leven zijn.


Niks te sexy, gewoon lekker!