'Rooney smeekt Ferguson om rentree'

Wayne Rooney wil dolgraag met Manchester United in actie komen tegen Glasgow Rangers. Manager Sir Alex Ferguson liet de aanvaller zaterdag echter buiten de selectie voor de uitwedstrijd bij Everton.

Manchester United staat dinsdagavond op Old Trafford tegenover Glasgow Rangers. Of  Rooney zal meedoen, is echter nog niet bekend. De aanvaller bleef veel scheldpartijen en fluitconcerten van de Everton-fans zaterdag bespaard. De aanvaller ligt in Engeland onder vuur vanwege privé-problemen. Hij zou zijn vrouw namelijk hebben bedrogen.

In Liverpool gaf de ploeg van Ferguson dit weekend twee punten weg. Toen de blessuretijd inging, stond er een 1-3 voorsprong op het scorebord. Op miraculeuze wijze kwam Everton echter nog langszij. Volgens The Daily Mail zou Rooney zijn coach hebben gesmeekt om hem op te nemen in de wedstrijdselectie voor dinsdag.

De 24-jarige Rooney stapte in 2004 over van jeugdliefde Everton naar Manchester United. Veel fans van The Toffees namen hem dat niet in dank af en bij een terugkeer op Goodison Park wordt Rooney vaak uitgefloten. Zaterdag had hij voor nog meer opschudding kunnen zorgen, aangezien zijn vrouw ook uit Liverpool komt.