Man vindt gebruikte tampon in ontbijtgranen

Een stel uit het Amerikaanse Upson County eist een fikse schadevergoeding van zowel een Amerikaanse supermarktketen als de producent van ontbijtgranen. De man heeft namelijk een uiterst ranzige ontdekking gedaan bij het ontbijt. In het pak ontbijtgranen bleek een bloederige tampon te zitten.

Thomas en Lynn Roddenberry kochten op 23 oktober 2008 een pak ontbijtgranen met chocoladevlokken bij een buurtsuper in Thomaston. De volgende ochtend had meneer zin in een bord ontbijtgranen. Hij opende het pak, goot wat in een kom melk en nam een hap. Terwijl hij kauwde, zag hij een gebruikte tampon in het kommetje drijven.

Hierop spuugde de beste man de melk en de granen uit en werd vrijwel direct misselijk. Hierop meldde hij zich bij de afdeling Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis. Het pak ontbijtgranen en de zak werden aan een andere inspectie onderworpen, maar het sluitzegel bleek niet eerder te zijn verbroken.

De heer Roddenberry zegt nog steeds lichamelijk en emotioneel letsel te hebben opgelopen na de bloederige vondst en heeft besloten de twee bedrijven een proces aan te spannen. Beide aangeklaagde bedrijven waren vrijdag niet bereikbaar voor commentaar.