Feyenoord versterkt zich met 'echte spits'

Feyenoord heeft zich versterkt met de talentvolle Jordy Toorenburg. Hij tekende vandaag in De Kuip zijn eerste profcontract.

Toorenburg zette zijn handtekening onder een driejarig contract bij Feyenoord. "De laatste jaren zijn bij Feyenoord veel jonge talenten doorgebroken. Bijvoorbeeld Luc Castaignos en Jerson", aldus de 16-jarige spits op het digitale thuis van de Rotterdammers. "Ik hoop dat mij dat ook gaat lukken."

"Ik ben blij dat Jordy zich voor drie jaar aan Feyenoord heeft verbonden", zegt technisch directeur Leo Beenhakker. "De club heeft er alle vertrouwen in dat dit talent met de steun van thuis en de mensen op Varkenoord een grote ontwikkeling door kan maken. Bij Feyenoord staat de deur voor jonge talenten wijd open."

Deze zomer kwam Toorenburg over van ADO Den Haag. "Jordy is een echte spits. Daar hebben we er niet veel van", besluit hoofd opleidingen Stanley Brard. "Hij is een jongen met veel potentie. Wij hebben er veel vertrouwen in dat hij het uiteindelijk gaat halen. Deze jongen beschikt niet alleen over veel talent, maar heeft ook nog eens de juiste mentaliteit."