'Paris Hilton verstopt drugs in vagina'

Paris Hilton is vorige week gearresteerd wegens het in bezit hebben van nog geen gram cocaïne. De drugs waren van een vriend, zo beweerde Paris. Haar eigen voorraadje had ze echter verstopt in haar vagina, zo beweert een goede vriendin van haar.

Volgens ene 'Caroline' gebruikt het feestbeest dikwijls haar intiemste holte als bergplaats voor drugs. "Daarom was het eerste dat ze aan de agenten in Las Vegas vroeg of ze even naar de wc mocht", vertelt de bron die zegt al jaren goed te zijn bevriend met de hotelerfgename. "Ze wist dat dit haar enige kans was. Paris is niet zo dom als ze lijkt. Ze is zeer manipulatief en beschikt over katachtige reflexen."

De blog van Ian Halperin, een hoog aangeschreven, Canadese popjournalist, meldt verder dat Paris in het verleden vaak de beveiliging op luchthavens wist te omzeilen door met drugs gevulde condooms in haar vagina langs de bewakers te lopen. "Dit heb ik weer van een zeer goede bron", vertelt Caroline. "Paris is hier een echte pro in. Ze reist de hele wereld over en feest als een rockster. Ik ben stapelgek met haar, maar zij heeft echt professionele hulp nodig."