Anaaldouche wekt woede misbruikte man

Een 53-jarige Canadees heeft zondag zijn woede gekoeld op de winkelruit van een seksshop in Ottawa. In de etalage werd met een pakkende tekst een anaaldouche (voorbeeld, NSFW!) aangeprezen. Dit wekte wrevel bij Richard Cormier, die in zijn jeugd seksueel is misbruikt.

Cormier meldde zich vorige week maandag nog bij de politie om zijn beklag te doen over het seksspeeltje in de etalage. Vooral de wervende tekst 'Tover een glimlach in je anus' zette kwaad bloed bij hem. Hierop kreeg seksshopeigenaar Robert Giacobbi een waarschuwing. De beste man besloot de reclametekst te bedekken met een handgeschreven bordje en dacht dat hiermee de kous af was.

Niets bleek echter minder waar. Cormier, nog steeds woedend om alles wat hem in zijn jeugd was aangedaan, pakte zondagnacht om kwart voor drie een vuilnisbak en ramde deze door de etalageruit van de seksshop. Tijdens zijn arrestatie bekende hij direct dat hij het had gedaan omdat hij door het speeltje aan zijn slechte jeugd werd herinnerd.

Hoewel Cormier pas tegen een borgsom van vijfduizend dollar weer vrijkomt, blijft de gehate aanprijzing bedekt. Giacobbi eist nu dat de agenten het censureren van de zogenaamd opruiende tekst motiveren.