Koren: "Het is gewoon elf tegen elf en we beginnen op 0-0"

Slovenië doet het goed en zal als koploper de laatste poulewedstrijd ingaan. Engeland is dan de tegenstander. De aanvoerder van Slovenië, Robert Koren, gelooft in de volgende ronde.

"Het is gewoon elf tegen elf", zegt de aanvoerder over de komende wedstrijd. "We hadden ons niet echt voorbereid op de wedstrijd en boden alsnog goed partij. Ze hadden mazzel met de uitslag, de scheidsrechter haalde enkele rare dingen uit. Het gaat ons er niet om nu wraak te nemen, het is alweer een tijdje geleden. Dit is weer iets heel nieuws en we zullen er klaar voor zijn om de wedstrijd naar ons toe te trekken", blikt Koren ook even terug op een eerdere oefeninterland tegen de Engelsen.

"Natuurlijk is ieder duel zwaar op een WK. Maar er is geen specifieke speler die we in de gaten houden. We spelen als team tegen team, elf tegen elf, de wedstrijd begint op 0-0", kijkt de aanvoerder vol vertrouwen vooruit op het treffen met Engeland.

"We hebben vier punten en zijn vol vertrouwen. Niemand hier maakt zich zorgen", stelt Koren op de website van de FIFA. Slovenië won met 1-0 van Algerije en speelde gelijk tegen de Verenigde Staten, 2-2. Met vier punten uit twee wedstrijden is Slovenië koploper in groep C.