Fable 3 Limited Edition in beeld

Eind dit jaar zal het derde deel uit de Fable-reeks uitkomen, waarin jij als koning of koningin het land van Albion op je eigen manier mag regeren. Of je dit doet als een brave koning die zijn burgers brood en spelen geeft of als dictator regeert, het ligt allemaal in de handen van de speler. Microsoft zal ook een Limited Edition uitgeven van dit spel met veel extra content.

Zo zal de LE naast een mooie verpakking bezitten met:

-Een extra quest waarin je het mysterische bos in moet waar naar alle waarschijnlijk geesten zijn om een exclusief zwaard te vinden.

-Een exclusieve locatie, namelijk een vredige plek waar je een gezin kan starten en op zoek kan gaan naar schatten.

-Een pak kaarten. Dit pak kaarten zal alle helden en vijanden van Fable 3 bevatten.

-Een keuzenmunt, bij de game zal een grote munt zitten met twee kanten, namelijk een rode en een blauwe kant. Deze zou je kunnen helpen bij het maken van beslissingen in de game, of dat je toch voor de pizza of de patat gaat die avond.

-Een exclusief hondenras. Wanneer je de Limited Edition hebt aangeschaft, kan je in-game kiezen voor een nieuwe hondenras, namelijk de Boxer.

-En als laatst krijg je een exclusieve outfit voor jouw koning(in).

Hieronder is de LE in zijn geheel te zien, met dit plaatje bevestigt Microsoft ook dat er een PC-versie op komst is. De LE zal voor 85 euro over de toonbank gaan en is eind dit jaar te koop.

Fable3