Woede om 'kinderporno'-versie Beyoncé-clip

Op YouTube is met afschuw gereageerd op een uitvoering van Beyoncés 'Single Ladies'. In het origineel danst een wulpse zangeres op de muziek. Op de remake danst een groepje meisjes van een jaar of zeven, acht. Zij hebben echter nog minder om het lijf dan Beyoncé.

Het bewuste filmpje werd vorige maand gemaakt tijdens een danscompetitie in het Californische Pomona. Ondanks dat het filmpje pas een dikke week op YouTube staat, hebben al meer dan anderhalf miljoen viezeriken zich zitten verlekkeren aan de kleine meisjes.

In deze bewerking maken de meisjes, gehuld in rode lingerie en sexy kousen, wulpse bewegingen op de hiphopmuziek. Op de videosite heeft het filmpje al tot een stroom van reacties geleid. "Ik ben geschokt dat ouders hun kinderen hiervoor toestemming geven, Het enige dat nog ontbreekt, is een paal", vindt ene emannalena.

"Hun ouders zouden hiervoor gestraft moeten worden!", schrijft een ander. "Hun outfits zijn onfatsoenlijk voor hun leeftijd." Weer een andere reageerder is bang dat hij voor het kijken naar dit filmpje naar de gevangenis moet, terwijl een ander zijn reactie in slechts een woord omschrijft: "Afschuwelijk!"

Je ziet, het filmpje heeft de tongen goed losgemaakt. Voor iedereen die brandt van nieuwsgierigheid, het filmpje staat hieronder: