God Eater in 2011 naar Europa

Namco Bandai heeft tijdens haar eigen evenement in Barcelona bekendgemaakt dat de game God Eater uitkomt in Europa. De actie van God Eater wordt in 2011 op de PSP verwacht.

In God Eater gaat het niet bepaald goed met de mensheid. De wereld is kapot na een apocalyptische ramp. Mutanten, in de game de Aragami genoemd, overstromen het land. De enige hoop voor de mensheid zijn de God Arc-wapens van de God Eaters.

Het tempo ligt ontzettend hoog. De speler krijgt meer dan 125 missies voorgeschoteld waarbij snelheid en tactiek vereist is. Soms moet je slaan, soms moet je schieten. Die beslissing moet je echter wel snel nemen.

Kogels kunnen aangepast worden om hun kracht, patroon en superaanval te veranderen. De unieke Prey Attack voegt een nieuwe laag strategie toe. De God Eater kan zijn God Arc in een zogenaamde Burst-modus laten ontvlammen, waardoor een gigantische hoeveelheid energie zorgt voor meer schade bij de vijanden.

God Eater ondersteunt de mogelijkheid om het spel samen met drie andere spelers te spelen. Daarnaast kan de game ook met drie computergestuurde kameraden gespeeld worden.

'God Eater' in 2011 naar Europa
'God Eater' in 2011 naar Europa (Foto: Novum)