Beelden Nintendo 3DS door fans

Het is zondag! Op dagen als deze gebeurt er niet veel in de gamewereld. Ook Miyamoto heeft tenslotte weekend. Gelukkig heb ik het volgende gevonden om jullie te vermaken. Lees verder en neem gerust nog een slok van uw kop koffie en een hap van uw sneetje peperkoek.

De 3DS, zo heet de nieuwe handheld van Nintendo die de mogelijkheid biedt 3D-beelden te tonen. Harstikke gaaf natuurlijk, als het werkt! Zoals we vaak zien, zijn er op het internet na de aankondiging van een nieuw product talloze 'fan-arts' te vinden over het mogelijke uiterlijk. Dit was bij Nintendo's nieuwste handheld ook het geval.

Dit zijn slechts afbeeldingen gemaakt door liefhebbers zoals jij en ik. Om jullie toch een indruk te geven over hoe de toekomstige handheld eruit zou kunnen zien, heb ik het internet afgespeurd en speciaal voor jullie de leukste, mooiste, indrukwekkendste afbeeldingen op een rijtje gezet. Ideeën uitwisselen kan tenslotte geen kwaad. Toch?

 

 

Tot slot nog een deze video waarin de 3DS beschikt over een hologram. Dit zal (naar alle waarschijnlijkheden) niet het geval zijn bij de echte versie maar om toch een korte indruk te krijgen raad ik je zeker aan om onderstaand filmpje even te bekijken.