Anime-serie Fullmetal Alchemist naar PSP

Namco Bandai heeft donderdag aangekondigd dat er een PSP-game zal verschijnen over Fullmetal Alchemist. Deze populaire animatieserie uit Japan zal in de vorm van een action-adventure deze zomer te spelen zijn in Europa.

In Fullmetal Alchemist: Brotherhood volg je het verhaal van de gebroeders Elric. Deze twee jonge alchemisten zijn vervloekt na een poging hun overleden moeder weer tot leven te wekken.

Gedreven door deze sterke band begint het tweetal aan een nieuwe avontuur vol met gevechten. Ze zijn op zoek naar de 'Philosopher's Stone'. Dit is de enige steen die de kracht heeft om hun lichamen in de oude staat te herstellen.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood bevat een grote hoeveelheid gevechten waarin je de overhand moet proberen te krijgen. Samenwerkingen tussen de personages, en het innemen van strategische posities is belangrijk om als overwinnaar uit de bus te komen. Naast de vele gevechten in de game, kan je in de game ook via een draadloze verbinding met maximaal vier spelers tegen elkaar knokken.

Anime-serie 'Fullmetal Alchemist' naar PSP
Anime-serie 'Fullmetal Alchemist' naar PSP