FC Utrecht niet blij met Van Dijk

FC Utrecht kan zich absoluut niet vinden in de houding van Gregoor van Dijk. Afgelopen weekend beweerde de speler uit de selectie te zijn gezet, maar volgens technisch directeur Foeke Booy is hier niets van waar.

"We zijn niet tevreden over zijn prestaties en ik ben al helemaal 'not amused' over hoe hij naar buiten is getreden richting pers," lichtte Booy toe, die ook nog kort op de uitspraken van Van Dijk in ging. "Dat berust op een misverstand. Hij zat zondag niet bij de wedstrijdselectie, dat is een keuze van de trainer, maar gisteren heeft hij gewoon weer met de selectie meegetraind."

"Natuurlijk mag Gregoor voor zichzelf opkomen, maar de manier waarop ben ik absoluut niet blij mee," vervolgde Booy zijn verhaal. De technisch directeur liet tot slot nog blijken dat de prestaties van de middenvelder al geruime tijd niet goed zijn. "We zijn niet tevreden over hem, al langer niet, laat dat duidelijk zijn. We hebben al meerdere gesprekken gehad en we zullen over deze kwestie zeker nog een gesprek aangaan. Maar voorlopig maakt hij gewoon deel uit van de selectie."

Het contract tussen Van Dijk en FC Utrecht loopt nog tot medio 2012.