'Kinderen krijgen anale seksles op school'

De Republikeinse Nancy Elliott heeft laten merken niet al te snugger te zijn. Elliott, die allemaal wetten verzint waaraan de inwoners van de Amerikaanse staat New Hampshire zich moeten houden, beweert dat schoolkinderen les krijgen in anale seks.

Elliott is namelijk fel anti-homo. Nu 'haar' staat een huwelijk tussen twee personen van hetzelfde geslacht toestaat, gaat ze er dan ook van uit dat kinderen les krijgen in standjes voor homoseksuelen. Sterker nog, ze heeft zelfs mensen gesproken die hetzelfde beweren.

"Ik hoorde gisteren van een moeder dat kinderen in de vijfde klas in Nashua zelfs naaktfoto's te zien kregen van twee mannen die een presentatie gaven in anale seks", zei ze onlangs tijdens een vergadering. "De presentatie maakte deel uit van een klassikale instructie."

"Dit is de schuld van de rechten voor homo's", ging Elliot verder. "Omdat wij een huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht mogelijk hebben gemaakt, geven ze er nu les in op school. Zij tonen onze vijfdeklassers hoe ze de standjes moeten uitvoeren en vergoelijken het. Ze zeggen dat het normaal is en iets dat je zou willen uitproberen."


Een filmpje van de bewuste wetgever