Boer maakt valentijnswens van stront

"Mooi man", moet een Amerikaanse boer hebben gedacht. "Laot ik ok iens metdoen an Valentijn." De beste man uit het zuiden van de staat Minnesota stapte vervolgens op zijn trekker en scheurde heen en weer. Na twee dagen hard werken was zijn enorme hart gemaakt van stront klaar.

Het hart van maar liefst achthonderd meter groot is volledig gemaakt van mest. Bruce Andersland heeft het gemaakt met het oog op Valentijnsdag, als cadeautje voor zijn vrouw met wie hij al 37 jaar lief en leed deelt.

Boerin Beth is maar wat blij met de onwelriekende boodschap. Het is het grootste en origineelste valentijnscadeau dat ze ooit heeft ontvangen. "Sommige mensen vinden het ranzig, maar ik vind het juist lief. Waarom niet iets leuks doen met de spullen die je hebt?", aldus Beth.

Het hart zou overigens donkerder moeten zijn, maar wordt nu langzaam lichter doordat de stront zich vermengt met de gevallen sneeuw. Bruce begon trouwens woensdag met behulp van zijn trekker en mestverspreider aan zijn liefdesverklaring. Donderdag was zijn werk eindelijk klaar.


't Is altied lekker op de trekker
Voor een foto van het mesthart, check de bron