Hoe groter je tieten, hoe meer gratis drank!

Wie als vrouw eens gratis drank wil scoren, moet zeker een reisje naar Singapore maken. In het Aziatische land is een bar die gratis drank weggeeft afhankelijk van je cupmaat.

Drinklokaal OverEasy hield onlangs een themafeest met als titel 'Fill My Cups'. Tijdens het feest liet men de ogen over de borsten van de bezoeksters gaan en aan de hand hiervan gaf men de vrouwen gratis drank.

Zo leverde een cupje A slechts een gratis drankje op, met een B kreeg je er twee en met een C-cup werden je maar liefst drie gratis drankjes aangeboden. Vrouwen met een goed gevulde D-cup hadden pas echt mazzel. Deze dames werden zelfs beloond met een complete fles wodka. De fles bevatte zeker geen bocht, want deze kostte maar liefst 120 euro.

Het themafeest werd gehouden in verband met de DJ die afgelopen zaterdag optrad. Dankzij zijn artiestennaam DJ DCUP werd de link met grote tieten al snel gelegd.

Het liep zaterdagavond dan ook storm. Maar liefst tweehonderd vrouwen gingen met elkaar de strijd aan om gratis drank te scoren. Een vrouw met een mooie D-cup, die dus een fles wodka in de wacht wist te slepen, zei dat ze zich had opgeofferd voor vijftien vrienden. Naast haar waren er nog 79 andere vrouwen met een riante cupmaat.