Meer Kratos in de toekomst

God of War verscheen op de Playstation 2 en heeft een nieuwe standaard gezet als het gaat de gameplay in dat genre. In maart zal het derde deel in de serie en het eerste deel op de Playstation 3 verschijnen en fans kunnen nu al niet meer wachten los te mogen gaan met Kratos. De God of War-serie is altijd bedoeld geweest als een trilogy en dit derde deel zal deze trilogy dan ook afsluiten. Toch kunnen we in de toekomst meet verwachten van Kratos en zijn Blades of Chaos.

In een interview heeft John Hight, Sony Santa Monica’s director of product development, gezegd dat ze nog niet klaar zijn met de God of War-serie. 

 

"This is definitely the end of the trilogy, but we’re going to continue to do God of War games.We’re going to be very careful about what we do; we’re the keepers of the franchise and we don’t want to see it ruined or polluted.”

Hij benadrukt wel dat de trilogy klaar is maar dat ze toch nog meer games willen maken. Ze zullen wel voorzichtig te werk gaan aangezien ze de serie niet willen verpesten.

GoW3