'Vrouw Tiger Woods wil scheiden'

Elin Nordegren wil scheiden van haar man Tiger Woods. Dat meldden gisteren diverse Amerikaanse media, op basis van anonieme bronnen rondom het Zweedse topmodel. Nordegren trouwde vijf jaar geleden met de beste golfer ter wereld, die in opspraak is geraakt door buitenechtelijke affaires.

"De scheiding komt er voor 100 procent zekerheid aan", zo citeerde ABC News een bekende van Nordegren. "Ze maakt echter geen haast met de scheiding, ze neemt haar tijd. Ze wil dat alle vuile was op tafel komt voordat ze iets ondertekent." Woods en Nordegren hebben twee kinderen, de 2-jarige Sam en zoontje Charlie van tien maanden oud. NBC News zegt de knappe Zweedse al gesignaleerd te hebben zonder een trouwring om haar vinger.

Woods, die voor onbepaalde tijd is gestopt met golfen om zijn relatieproblemen op te lossen, kreeg gisteren een steunbetuiging van basketballer Ron Artest. De rebel van Los Angeles Lakers plaatste een bericht op zijn website voor Woods. "Ik heb je uitlatingen gelezen, ik vind je een standvastige man. Onhoud dat alleen Jezus perfect is. Jij hebt een fout gemaakt en die heb je eerlijk toegegeven. Je hebt zoveel gedaan voor de golfsport en voor je familie, je gaf je vrouw een leven waarvan ze niet eens durfde te dromen. Als fan van jou kan ik niet wachten je weer te zien golfen."

  (foto: ANP)