[Update]Borderlands voor echte gamers, maar niet op de PS3

Update
Gearbox heeft inmiddels z'n excuses aangeboden en het probleem gevonden. Vooralsnog lijkt het er op dat het alleen in de Noord Amerikaanse release zit, maar de internationale versie wordt ook nog gecheckt. Gearbox maakte ook nog bekend dat de PSN-functionaliteit wel degelijk getest is, maar dat dit probleem niet naar voren kwam in de Take2-testomgeving.

Oorspronkelijk bericht
Borderlands ligt nog maar net in de winkel of het internet is in rep en roer. De PS3-versie van Borderlands bevat een nogal nare bug in de in-game friendslist die ervoor zorgt dat het hele "drop-in drop-out"-systeem vrijwel nooit werkt.

Mensen klagen over een laadtijd van soms wel 30 minuten om de public games op te halen, vrienden die niet op de friendslist getoond worden, mensen die je al lang en breed van je PSN Friendslist af gebonjourd hebt staan ineens op je join-game friendslist en de mensen die onverhoopt toch een online potje weten te starten krijgen een partij lag voor hun kiezen waar de honden geen brood van lusten.

Gearbox is inmiddels al in het forum actief bezig om alle klachten te verzamelen, een ETA voor een patch is nog niet gegeven.