Fejzullahu: "Een van mijn mooiste doelpunten ooit

Dankzij zijn doelpunt pakte NEC woensdag in de wedstrijd tegen FC Utrecht een verdiend punt. Erton Fejzullahu was dolblij met zijn fraaie goal.

"Dit was een van mijn mooiste doelpunten ooit. Maar eerlijk gezegd kan ik me zo snel geen ander doelpunt herinneren dat mooier was", vertelde Fejzullahu, die na driekwart wedstrijd NEC naast FC Utrecht schoot met een mooie volley.

"Björn Vleminckx legde de bal knap terug met de borst, waarna hij één keer stuitte. Daarna moest ik direct uithalen. De bal zat er goed in. Ik ben blij", beschreef de technicus het doelpunt tegenover Elf Voetbal. "Maar ik zou nog blijer zijn geweest als we de drie punten hadden gepakt."

Daar had Fejzullahu kort na de gelijkmaker voor kunnen zorgen. De Zweed trof echter de paal met zijn inzet en vond in de rebound doelman Michel Vorm op zijn weg. "Na mijn eerste poging liep ik te snel door. De bal was al bijna achter me, toen ik een tweede keer kon schieten", was de verklaring van Fejzullahu. "Het zou een verdiende zege zijn geweest. Na rust hebben we met zijn allen gevochten voor de winst."

De aankoop vond het lekker om tegen FC Utrecht vanaf de linkerkant te spelen. "Ik speel liever vanaf links dan vanaf rechts. Ik ben rechtsbenig, waardoor ik vanaf links lekker naar binnen kan komen. Die opdracht had ik vandaag ook meegekregen van de trainer. Bovendien ben ik goed bevriend met Youssef El-Akchaoui. Nu kunnen we mooi allebei op links spelen."