Huntelaar eist duidelijkheid van Real

Klaas-Jan Huntelaar en enkele andere Nederlanders lijken geen toekomst te hebben bij Real Madrid. De spits wil echter wel graag duidelijkheid van zijn werkgever.

AC Milan lijkt reeds te zijn afgehaakt in strijd om de signatuur van de Nederlander, die volgens Adriano Galliani naar VfB Stuttgart verhuist. Huntelaar laat bij monde van zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer woensdag weten dat hij eerst duidelijkheid van Real eist, alvorens hij verder gaat kijken.

"Klaas-Jan gaat donderdag terug naar Madrid en dan wil hij weten hoe zijn situatie bij Real nu is", vertelt belangenbehartiger Oosterveer in Voetbal International. "Er gaan ontzettend veel geruchten rond en er is veel belangstelling voor hem, maar we hebben ook nog met de mening van de speler zelf te maken."

Het feit is en blijft dat Huntelaar pas sinds afgelopen winter bij de Madrilenen onder contract staat. Maar met de komst van Karim Benzema, Kaká en Cristiano Ronaldo lijkt de toekomst van de oud-spits van Ajax onzeker te worden.

Naar verluidt bood Milan onlangs veertien miljoen euro op Huntelaar, maar de Madrileense werkgever van de aanvaller verlangt een bedrag van minimaal twintig miljoen euro.