Engelse clubs op de tribune voor Twente-duo

Scouts van Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur en Fulham zitten vanavond tijdens de bekerfinale op de tribune van de Kuip om twee spelers van FC Twente te beoordelen. Het gaat om Marko Arnautovic en Eljero Elia.

Wat betreft Elia is de interesse niet nieuw. Eerder toonden Ajax en HSV al belangstelling voor de rappe vleugelspeler. Elia won onlangs de Bronzen Schoen en de Johan Cruijff-prijs voor het grootste talent van Nederland. In de winter tekende Elia een nieuw contract bij de Enschedeërs, maar kreeg daarbij de toezegging dat hij na het lopende seizoen mag vertrekken bij Twente.

Ook Arnautovic maakt een uitstekend seizoen door in Enschede. De Oostenrijker wordt in de gaten gehouden door verschillende clubs, maar lijkt nog een jaar te moeten wachten op een transfer.

Trainer Steve McClaren lijkt intussen al rekening te houden met het op handen zijnde vertrek van één van zijn pupillen. Roda JC-aanvaller Sekou Cissé lijkt zeer binnenkort de overstap te gaan maken richting de nummer twee van de Eredivisie.