Ardiles: "Real is optie voor Tevez"

Mocht de situatie van Carlos Tevez bij Manchester United niet veranderen, dan ziet de aanvaller wel wat in een overgang naar Real Madrid. De Argentijn is bij het keurkorps van manager Sir Alex Ferguson sinds de komst van Dimitar Berbatov niet meer de eerste keus in de spits.

Tegenover The Sun vertelde Ossie Ardiles, oud-speler van onder meer Tottenham Hotspur en Portsmouth en tevens een goede vriend van de international, dat Tevez als de huidige situatie niet verandert graag naar Spanje wil verkassen.

"Als hij niet veel aan spelen toekomt is een vertrek naar Real Madrid is een optie," aldus Ardiles. "Sinds de komst van Berbatov heeft Tevez weinig gespeeld. Als hij de komende tijd veelvuldig vanaf de bank moet beginnen, zal hij goed gaan nadenken over zijn toekomst."

"Elke keer als Carlos mocht spelen, maakte hij een goede indruk en scoorde hij veel doelpunten."

Dit seizoen kwam Tevez achttien maal in actie voor United. Hij wist in die duels slechts drie keer het net te vinden. Vorig seizoen speelde hij 34 wedstrijden. In de vorige jaargang passeerde hij de doelman van de tegenstander veertien maal.