[FOK!actie] FOK!sport steunt Serious Request 2008!

In het kader van de actie Serious Request van 3FM zal FOK!sport vandaag, zaterdag 20 december, de uitdaging aangaan om zo veel mogelijk nieuwsberichten te plaatsen in 24 uur. Voor ieder bericht zullen zowel Sj0rSz, ziggyziggyziggy als JJdJ1984 50 eurocent aan het goede doel doneren.

Om deze actie te laten slagen kunnen we jouw hulp goed gebruiken. We vragen je om zoveel mogelijk nieuwtjes in de FOK!sport-submit te gooien, of op een andere manier aan de crewleden kenbaar te maken. Dat kan ook in het FB-forum in ons eigen FOK!sport Feedbacktopic. Dan zal de crew haar best doen om Sj0rSz, ziggyziggyziggy e JJdJ1984 omveel mogelijk geld afhandig te maken. Helaas hebben zij wel een maximum van honderd nieuwsberichten gesteld, maar dat magische aantal levert dus toch mooi 150 euro voor Serious Request.

Daarnaast zal Site-Admin Sj0rSz zelf op zaterdagmiddag in zijn zwembroek de auto van Flugeltje en Martijn_AR gaan wassen. Ook daarvan gaan de opbrengsten naar het goede doel. Mocht je daarbij willen zijn of op een andere manier bij willen dragen aan Serious Request, laat het ons dan weten. Stuur een PM naar foksport of laat je reactie achter onder dit bericht of in het FB-forum!

Waarom de steun aan Serious Request? FOK!sport wil de 36 miljoen vluchtelingen die op de wereld zijn helpen door deel te nemen aan de actie van 3FM. Drie dj's laten zich ook dit jaar zes dagen opsluiten in het Glazen Huis zonder te eten. Door een donatie aan de radiozender kunnen we er samen voor zorgen dat het Rode Kruis meer vluchtelingen de beschikking krijgen over voedsel en water. En zo een nieuw bestaan op kunnen bouwen in hun eigen regio. Dus daarom steunt heel FOK! Serious Request.

Zelf ernaar toe? Het Glazen Huis staat dit jaar op de Grote Markt in Breda, hier vind je de route-informatie. Je kunt ook zelf deze actie met een donatie ondersteunen!


Daag hier de FOK!sportcrew uit om voor jouw donatie een (sportieve) tegenprestatie te leveren! Of geef je mening in de poll op de FOK!sportsite.

Submitter:  Bron: FOK!sport