"Hleb vertrekt bij Arsenal"

Aliaksandr Hleb is bezig aan zijn laatste seizoen bij Arsenal. Dat meldt althans zijn zaakwaarnemer, die beweert dat de Wit-Rus binnenkort naar een grote club vertrekt.

De geruchten over een mogelijke transfer van Hleb naar de Italiaanse topclub Internazionale doen al langer de ronde. De 27-jarige international zou als hij daadwerkelijk Londen voor Milaan verruilt de tweede middenvelder zijn die dit doet. Eerder tekende Mathieu Flamini al een contract bij Inter's rivaal AC Milan. In tegenstelling tot de Fransman heeft Hleb echter nog een contract tot 2010. Hierdoor zal Inter wel eerst nog in de buidel moeten tasten.

"Aliaksandr bereidt zich voor om één van de belangrijkste beslissingen van zijn leven te maken", vertelt Nikolai Shpilevski, Hleb's zaakwaarnemer. "Hij gaat weg bij Arsenal, ondanks het nieuwe en verbeterde contract dat ze voor hem klaar hebben liggen. De tijd zal leren of zijn vertrek de juiste keuze zal zijn, maar hij kan nu niet meer terug. De komende twee weken zal alles duidelijk worden."