Capello geeft Beckham toch hoop

Het heeft er alle schijn van dat David Beckham toch weer terug zal keren tijdens de wedstrijden van Real Madrid. Enkele dagen geleden liet de trainer van de Spaanse club, Fabio Capello, nog doorschemeren dat hij geen gebruik meer zal maken van de Engelse voetballer.

"We kunnen niets uitsluiten", zegt Capello, trainer van Real Madrid, over de eventuele terugkeer van Beckham. Het heef er dus alle schijn van dat de oefenmeester terug zal komen op het besluit wat hij eerder deze week nam. Toen maakte hij namelijk bekend dat de voormalig speler van Manchester United niet meer op speeltijd bij De Koninklijke hoefde te rekenen.

"We moeten het allemaal maar zie", vervolgt Capello. "Onze oorspronkelijke intentie is te doen wat we hebben gezegd. Maar je moet soms flexibel zijn. Beckham is een echte professional, die altijd hard werkt. Ik zou op een gegeven moment van gedachten kunnen veranderen."

Lange tijd leek het er op dat Beckham na de competitiewedstrijd tegen Deportivo La Coruña niet meer voor Real Madrid zou spelen. De reden hiervoor was het aanstaande vertrek van de Engelsman naar Los Angels Galaxy. Deze ploeg komt uit in de Major League Soccer in Amerika. Daardoor besloot Capello om geen gebruik meer te maken van Beckham, waardoor de Engelsman zijn kunsten alleen nog maar op het trainingsveld kon vertonen.