Afrika komt naar de Verenigde Staten

Nee, het is niet zo dat het continent ineens op magische wijze wordt opgepakt en naar Noord-Amerika wordt gesleept. Het gaat hier om de game Afrika die afgelopen jaar in Japan gereleast werd. Er was nog niets bekend over een release in Europa of de VS maar daar is nu verandering in gekomen.

Afrika zal namelijk in de Verenigde Staten verschijnen. Natsume zal in de nabije toekomst de game uit gaan brengen maar het is nog niet bekend wanneer. Over een release in Europa is nog helemaal niets bekend maar door de stap te nemen de game uit te brengen in de VS zou een release in Europa niet zo heel erg moeilijk moeten zijn.

In Afrika stap je in de schoenen van een wildlife-fotograaf die moet proberen zo mooi mogelijke foto's te maken van de grote katachtigen, kudden gnoes en olifanten maar ook van kleinere dieren zoals hagedissen, vogels en stokstaartjes. Hiermee verdien je geld die je kunt besteden aan betere gebruiksvoorwerpen en op deze manier leer je steeds meer over de verschillende dieren.