Max Payne 3 komt deze winter, verwacht meer slow-motion

De kogel is eindelijk door de kerk, in slow-motion terwijl de schutter zijwaarts achter een bankje duikt: Max Payne 3 is in ontwikkeling en komt deze winter! Eerdere geruchten bleken waar, het is niet Remedy Entertainment die aan de game zit te sleutelen maar Rockstar Vancouver, de developers van Bully.

Max Payne is in dit derde deel wat ouder geworden en met pensioen, maar nog steeds leeft hij in een stad vol corruptie, onrust en intens geweld. De stad is niet meer New York zoals in de vorige delen van de game, Max is namelijk in het ootje genomen en verraden en gebruikt zijn wapens en instincten om de waarheid en een uitweg te vinden. Verwacht voor de rest meer van de klassieke Max Payne elementen (slow-motion wegduikend mensen in stukjes schieten) maar dan wel met een verhaal wat Max in een nieuwe richting zal duwen. Of zoals Sam Houser van Rockstar zegt:

This is Max as we've never seen him before, a few years older, more world-weary and cynical than ever. We experience the downward spiral of his life after the events of Max Payne 2 and witness his last chance for salvation.

Max Payne 3 wordt deze winter verwacht op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Verwacht meer van dit in het derde deel