[Gerucht] Max Payne 3 en geen WiiMotionPlus voor Star Wars

In de EGM-editie van deze maand staan twee interessante geruchten vermeld. De eerste betreft de grimmige actie-game Max Payne 3. Deze zou volgens het gerucht niet in ontwikkeling zijn bij Remedy Entertainment, omdat zij te druk zijn met Alan Wake. Het komende deel in de Max Payne-franchise is daarom ondergebracht bij Rockstar. Het team dat eerder verantwoordelijk was voor The Warriors heeft de development van de opvolger van de moeder aller bullet-time-games op zich genomen.

Rockstar werkt ook aan een PS3-exclusive, zoals we weten. Verder is er weinig over dit project bekend, maar EGM heeft nu het gerucht opgevangen dat het team dat aan dit project werkt hetzelfde is als het team dat verantwoordelijk was voor die ene Rockstar-game eerder dit jaar, Grand Theft Auto IV.

Verder schjnt het zo te zijn dat LucasArts geen idee had van de WiiMotionPlus en daarom geen ondersteuning voor deze add-on heeft ingebouwd voor de onlangs aangekondigde Wii-game Star Wars: The Clone Wars - Lightsaber Duels. Lightsaber Duels is inmiddels al te ver in productie om deze ondersteuning er nog in te verwerken, maar LucasArts is volgens de geruchten al bezig om de ondersteuning wel te implementeren in een ander lichtzwaardenspel. Deze game moet ergens in 2009 gaan verschijnen.