Veel vrouwelijk schoon in Red Alert 3

Eerder deze week meldden we al dat acteurs als JK Simmons en George Takei rollen zullen vertolken in de game Red Alert 3. Daarnaast noemden we al de dames Jenny McCarthy en Kelly Hu. Nu hebben we de volledige lijst met acteurs, waaronder een hoop meer charmante dames en bekende acteurs. Allereerst is daar Gemma Atkinson, bekend van de serie Hollyoaks. Verder zullen Ivana Milicevic (Casino Royale), Autumn Reese (The OC), Andrew Divoff (LOST), Jonathan Pryce (Pirates of the Carribean) en Peter Stormare (Prison Break, Armageddon) een rol vervullen. Naast al dit acteergeweld heeft EA ook twee bekende namen uit de martial arts competities ingehuurd; Randy "The Natural" Couture (voormalig UFC-kampioen zwaargewicht) en Gina “Conviction” Carano (ongeslagen EliteXC-fighter).

De gamesindustrie maakt steeds meer gebruik van bekende Hollywood-sterren om ook rollen in games te vertolken. Zeker de Commmand & Conquer-serie staat hier bekend om, maar ook games als Elder Scrolls IV, Grand Theft Auto en Saint's Row halen hier hun mensen vandaan. "President" JK Simmons is dan ook erg blij met zijn rol in Red Alert 3 en de kansen die hem dat biedt.

De gamewereld is een onontgonnen gebied met veel nieuwe kansen voor acteurs. Doordat in deze game videobeelden worden gebruikt, gaan gamers veel meer op in de gamewereld dan bij graphics of animatietechnieken. Ik vind het geweldig om een rol te mogen spelen in een baanbrekende game als Red Alert 3. Ik kan in een professionele setting samenwerken met onder andere Jonathan Pryce, Tim Curry en Peter Stormare.



Gemma Atkinson